június 4, 2018
A lator

Egy régi, ámde annál örökzöldebb filmet ajánlunk nektek, sőt, aki szeret még könyvet olvasni, annak pláne ajánljuk. A Latorral kapcsolatban ugyanis az a ritka helyzet áll fenn, hogy hibátlan a könyv is és a film is.

Read More
június 4, 2018
Perfect Strangers

na ezt ki meri kipróbálni? Perfect Strangers – Teljesen Idegenek Hét jó barát találkozik azért, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán egy furcsa játékba kezdenek:

Read More
május 11, 2018
Hawaii, Oslo

északi csoda Egyik viszonylag régi kedvencünk a Hawaii, Oslo. Nem éppen könnyed, nem éppen vidám, mégis valahogy mindig feltölt.   A Hawaii, Oslo egy maroknyi ember története, akiknek életútja az év legforróbb napján, Oslóban összefut anélkül, hogy szükségképpen megismernék egymást.

Read More
május 10, 2018
Le prénom

francia és humoros Le prénom – Hogyan nevezzelek? Ez egy annyira de annyira vicces film, hogy nem igaz. Ha könnyed röhögésre vágytok, hajrá!

Read More
április 12, 2018
Wild tales

Wild tales – eszeveszett mesék Az év legőrültebb, fergeteges vígjátékának főszereplői eljutnak arra a pontra, amikor betelik a pohár. Amikor nincs visszaút.

Read More
augusztus 1, 2017
La grande bellezza

  La grande bellezza – a nagy szépség Jep Gambardella, író és újságíró a római társasági élet központi figurája. Annak ellenére, hogy tehetséges írónak tartják, mindössze egy könyvet írt, azt is 40 évvel ezelőtt.

Read More