április 25, 2019
Szívás

A szívószál-ügy   Legyen? Ne legyen? Adjunk? Ne adjunk? Már jó ideje foglalkoztatnak minket kérdések a használatával kapcsolatban.   Merthogy tudjuk, hogy a műanyag, egyszer használatos szívószál milyen hatással van a környezetre.

Read More
nincs víz a parabában!

Paraba – gondolatok a vízről Az ENSZ döntésének értelmében közel húsz esztendeje ünnepeljük márciusban a víz világnapját. Ennek örömére írtuk meg eme cikkünket, valamint azért is, hogy képben legyetek arról, hogy mit gondolunk mi a Parabában a vízről, a tiszta vízről és a vízivásról.

Read More
Paraba Food truck

Hatalmas új hírrel szolgálhatunk nektek, UGYANIS hamarosan egy FOOD TRUCK költözik a Parabába! Ez mit is jelent pontosan? Este 9-től egészen a hajnali zárásig egy olyan buszocska fog leledzeni a Paraba teraszán, amelyből finom étkeket árulnak majd nektek.

Read More
június 5, 2018
Megnyílt a Paraba Lounge

A Paraba Lounge nyitónapján két mondat ütötte meg egyfolytában a fülünket. Az egyik: “Ez k…va jó lett!” a másik pedig: “Milyen jó zenéket nyom a dj!” Nagy örömmel fogadtuk ezt a két mondatot, annál is inkább, mert pont emiatt készítettük az egészet.

Read More