június 4, 2018
parakicc

Most, hogy a Parakicc bekönyörögte magát a Paraba Magazinba, kénytelenek vagyunk róluk is írni egy cikket.. Mindenekelőtt tisztázzuk le, hogy a kettő közül melyik volt az, aki szinte kényszerített minket, hogy ne hagyjuk ki eme online felületről a bandát.

Read More
május 11, 2018
Hallgass hazait!

Ezt talán nem kell megmagyaráznunk. Az este folyamán stílusfüggetlenül csak magyar dalok és produktumok szólanak meg! Az első március 15-i buli után útjára indul a két házigazda, és országosan megmutatják kedvenc magyar zenéiket.

Read More
május 10, 2018
youtube csatorna frissülés

youtube: paraba zenefolyam Nagy örömünkre és örömetekre frissítettük a Paraba Zenefolyamot, azaz a Paraba youtube csatornáját. Mindösszesen 30 számmal bővítettük a palettát, így a megszokott zenebonákat friss újdonságokkal vegyítve tudjátok hallgatni.

Read More
április 14, 2018
paraba youtube

paraba zenefolyam Egy ideje elindult már a paraba youtube csatornája is, paraba zenefolyam néven. Itt ömlesztve találhatjátok a parabás zene palettájának egy szeletét, melyet természetesen idővel folyamatosan bővítünk.

Read More
április 14, 2018
tavasz tavasssssz

jajj, de sokat vártunk erre! végre lehet szép időben, biciklivel a Parabába érkezni, juhuuuuuuuuuu!!!!!! Ráadásul bringával ingyenesen jöhettek be az egységbe.

Read More